Banner The New World

 

 

     HOME 
  



     Books Web


     Books Printed  


     Health 


     Presentations


     Soul Drawings


     Video lectures 
     English


     Video lezingen 
     Dutch


     Positive Blog


     Curriculum writer


     Contact




     Side Index









Web design 
John Baselmans
 

Spatie

 

 
You can change this website in over 66 languages

 


WORLD OF POSITIVE ENERGY

"THE NEW WORLD"

My diary

Article 1346

QE green

 

Derde moord in brandstof oorlog?

Wordt heer Quino Chin-A-Lien de derde vermoorde in de brandstofmaffia wereld?

"Curoil voelt zich bedreigd".

Vanaf dag één is Curoil het monopolie adres over alles wat brandstof betreft, al beweert men het tegendeel! Maar nu dat er een tanker met 500.000 liter diesel aangemeerd is die legaal alles gedaan heeft om deze diesel lokaal te gaan verkopen aan bedrijven met generatoren, blijkt dat heertje Curoil weldegelijk nog alle touwtjes in handen heeft en dat de brandstof monopolie nog degelijk bestaat en dat alles dit keer beschermd door een minister Romer. Een minister die alles via ministeriële beschikkingen en dreigementen, en zo ook dit weer, naar haar hand wil zetten. Wie is de mysterieuze kracht achter deze minister?

Weet u nog de voorgangers van heer Quino Chin-A-Lien? De twee personen die vermoord zijn daar ze duidelijk aangaven dat de lokale brandstof simpel bagger is? Hetzelfde leveringsbedrijf die nu zelfs brandstof aanvoert die zo gevaarlijk is dat oudere wagens spontaan in brand staan (zie wederom brandende wagen afgelopen weekeinde).

Maar even naar de heren Wedervoort en Brekelmans die beiden dit ook hadden aangetoond! Vreemd genoeg kwam eerstgenoemde kort na zijn bekendmaking om, dat door een race ongeluk (waar men van weet dat er geknoeid is aan de wagen). De tweede persoon kreeg simpel de kogel en alle elektronische gegevens rond zijn brandstof aankopen die op zijn laptop stonden, waren wonderwel verdwenen!

We krijgen nu duidelijk een derde moord als het aan de brandstof maffia ligt! Ondanks dat er via advocaten de legale weg bewandeld werd en alle papieren in orde zijn, mag deze Chinese ondernemer er geen gebruik van maken en is er een minister die ook hier weer een dreigement ziet naar blijkbaar haar eigen toko!

We blijven vastgeketend aan de Curoil bagger en de brandstof die duidelijk niet aan de moderne eisen voldoet maar dat er levens vallen als er mensen zijn die aantonen dat het bagger is en dat goede brandstof geleverd kan worden ver onder de Curoil prijs, dan vraag je af hoe ver deze maffia gaat in deze oorlog en wat de werkelijke verdiensten zijn!

Geen monopolie is simpel dat andere ondernemers kunnen komen concurreren en dat wil duidelijk de regering van Curaçao met hun zittende maffia ministers niet! Men gaat over lijken en dat is het kennelijk waard! Hoeveel doden moeten er nog vallen?

John H Baselmans-Oracle


Written 05-01-2019


 

QE blue

 


 

 

Alle oude artikelen (ingezonden stukken en opinie) kunnen terug gevonden worden via de link:
http://www.place4free.com/Watamula/Watamula_Opinion/Watamula_OpinionIndex.htm

Wake up

of klik op wake-up logo

 

 


 

"Being human is helping each other"

 

Please enjoy this site, learn the way of never-ending health and for living a better life 
by finding your path in a World of Positive Energy.

 

A special thanks for all the people who support this site.

 

Facebook icon
Twitter icon
Linkendin icon
google icon

 



Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received, 
but if you get no response to your e-mail within 2 days please write/submit again.