Banner The New World

 

 

     HOME 
  



     Books Web


     Books Printed  


     Health 


     Presentations


     Soul Drawings


     Video lectures 
     English


     Video lezingen 
     Dutch


     Positive Blog


     Curriculum writer


     Contact




     Side Index









Web design 
John Baselmans
 

Spatie

 

 
You can change this website in over 66 languages

 


WORLD OF POSITIVE ENERGY

"THE NEW WORLD"

My diary

Article 1252

 

Aqualectra politie

Afgelopen zaterdag, na de stroomuitval en na het terug komen van deze stroom, bleek dat onze stroommeter het begeven had en op het display F000000000 stond.

We hadden al 3 maal in het verleden doorgegeven dat de meter naar brandend plastic rook maar alsmaar werd beweerd dat er niets aan de hand was. Dus voor alle zekerheid heb ik ook naar directeur heer Jonis, Directie en mevr Bikker een mail gestuurd dat na 3 maal het gemeld te hebben de 4de maal de meter het begeven had.

Zaterdag in de middag kwamen 2 heren kijken naar de F000000000 en concludeerden dat de meter niet goed was en er zou een andere persoon komen om deze te verwisselen. Zaterdag laat op de middag kwam een man en vertelde me dat deze meter onbetrouwbaar was en hij hem direct af zou koppelen en dan zondag de nieuwe meter zou aansluiten omdat hij geen nieuwe meter in zijn wagen had.

Zondagmorgen stond deze man netjes met een nieuwe meter, sloot hem aan, verzegelde de meter en de hoofdkas en reed weg. Kort daarna was er weer een zeer korte stroomuitval en de nieuwe meter gaf ook weer vreemde codes aan. Helaas 1800 nummer was op vakantie en heb ik gewacht tot 8 uur maandagmorgen om wederom een melding te maken van een knipperende nieuwe getallen meter.

Ongeveer 1 ½ uur later na de melding stonden twee heren aan mijn poort. Ik ging daar naar toe en een van hen vertelde me “Aqualectra politie”! Okay, ik in de veronderstelling dat het naar aanleiding was van de melding even terug die morgen en liet deze heren binnen. Ze liepen naar mijn nieuwe meter en meneer een sloopte alle zegels, opende de meter en de hoofdstoppenkas en meneer twee begon elk draadje te controleren! Voor de grap vertelde ik hen om misschien enkele draadjes anders te zetten dan had je toch het idee dat al die heisa niet voor niets was. Maar helaas, deze “politie” waren niet de vrolijkste gasten van Aqualectra. Na elk draadje nagelopen te hebben hoorde ik een okay en werden alle kasten met een leger aan zegels verzegeld. Heel mooi, maar Aqualectra kan niemand verantwoordelijk stellen als er iets met die zegels gebeurt (dat werd me nog niet lang geleden verteld door Aquelactra personeel zelf). Na het okay werd mijn naam gevraagd en werd er de mail bij gehaald van de melding van een niet werkende meterkast aan de directie. Toen begreep ik dat deze politie niet kwam omdat ik netjes alles doorgaf maar omdat Aqualectra bestuur en directeur mij verdachten van stroom stelen. Maar goed, de heren gingen naar buiten en ja hoor ook mijn waterleidingen werden even helemaal microscopisch nagekeken of ik geen druppeltje water stal! nDe heren reden zonder een verder woord te zeggen weg.

Een uur later weer een Aqualectra wagen voor de poort nu met 2 heren erin die wederom mijn meterkast kwamen controleren! Goed ook deze heren vonden er alles netjes uitzien en verdwenen.

Later op maandagmiddag heeft ondergetekende zowel naar heer Jonis als de directie als mevr Bikker een mail gestuurd met de vraag of ze alle klanten, die netjes tot 4 keer melden dat een stroommeter door aan het branden is, gezien worden als criminelen? En of het normaal is dat er eerst een politie op de eerlijke melding gestuurd wordt.

U raadt het al, Aqualectra reageert totaal niet op deze mail! Door niet te beantwoorden bevestigen de directie en directeur hiermee dat het duidelijk gaat om een persoonlijke vete (intimideren) naar een klant toe. Een klant die maandelijks al zijn rekeningen betaalt en netjes alle storingen doorgeeft en geen 3 miljoen open heeft staan bij dit bedrijf!

Daarom bij deze een oproep voor alle goedwillende Aqualectra klanten: PAS OP, OOK U GAAT DE AQUALECTRA POLITIE AAN DE DEUR KRIJGEN als je eerlijk zaken doorgeeft!

Dat is de nieuwe Aqualectriaanse service!

John H Baselmans-Oracle
Dokterstuin 237

 

Written 12-09-2018

 

 

 


 

 

Alle oude artikelen (ingezonden stukken en opinie) kunnen terug gevonden worden via de link:
http://www.place4free.com/Watamula/Watamula_Opinion/Watamula_OpinionIndex.htm

Wake up

of klik op wake-up logo

 

 


 

"Being human is helping each other"

 

Please enjoy this site, learn the way of never-ending health and for living a better life 
by finding your path in a World of Positive Energy.

 

A special thanks for all the people who support this site.

 

Facebook icon
Twitter icon
Linkendin icon
google icon

 



Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received, 
but if you get no response to your e-mail within 2 days please write/submit again.