Banner The New World

 

 

     HOME 
  



     Books Web


     Books Printed  


     Health 


     Presentations


     Soul Drawings


     Video lectures 
     English


     Video lezingen 
     Dutch


     Positive Blog


     Curriculum writer


     Contact




     Side Index









Web design 
John Baselmans
 

Spatie

 

 
You can change this website in over 66 languages

 

 


WORLD OF POSITIVE ENERGY

"THE NEW WORLD"

My diary

Article 1227

 

Stil

Na de laatste 2 publicaties is het tijd om me terug te trekken van alles wat tot heden is opgestart en lopende is. Zoals men zo mooi soms verwoordt "de zaadjes zijn geplant en aan het ontkiemen en het werk is gedaan".

36 jaren heb ik het eiland via mijn tekenen en kunst en via mijn schrijven geschokt, wakker gemaakt en werkelijk achterstevoren gedraaid. Vele mensen durven en willen geen dialoog meer met me aangaan omdat zij diegenen zijn die de vieze maffia in stand houden en er ook van meeplukken. Grote personen in de maatschappij die bang zijn en werkelijk in hun nakie staan omdat ze door de mand gevallen zijn. De vele projecten waar met geld geschoven wordt en geld verdwijnt, de zoveelste commissie die het allemaal moet afdekken met als beloning een aandeel in het geheel of een extra bankrekening. Verder de vele duistere zaken in de drugs, gokken, elektronica wat bijvoorbeeld een heer Wiels zijn leven heeft gekost en het ware Nederlands bedrijf (opdrachtgever) en zijn 2 uitvoerders NOOIT gepakt worden daar ze beschermd zijn door een Nederlands bankbedrijf en hun koning.

Buiten de vele drugslijnen en groepen met hun absolute top, die nu te kijk staan en alle namen zijn reeds gepubliceerd 2 jaren geleden. Alles staat vast en zoals ik al schreef de zaden zijn geplant en de codes in de matrix zijn verspreid! Want geloof me, het gehele spel staat en hangt aan een vast patroon en dat patroon is nu corrupt geraakt door van binnenuit het virus te planten.

Men ziet grote vallen en zowel de kinderhandel, drugshandel en de gokwereld staan op hun kop. Hotels vallen, grote namen verdwijnen (worden vermoord) en weer andere geven het bloedstokje over aan de jeugd. In de datacentra zijn de nodige strings gezet en je ziet dan ook dat meer mensen gaan getuigen en met hun verhaal komen. Je ziet grote namen vallen en het gerecht zweet daar er ook onder hen de corruptie opengetrokken en openbaar wordt. Zie die vreemde sprongen in de gezondheidswereld en de vreemde uitspraken en soms zeer verwarde processen.

Het zaadje is ontkiemd, het virus doet zijn werk en zelfs mega bedrijven verliezen momenteel miljarden! Voor mij tijd stil te zijn en mijn energie is hier niet meer nodig. Het proces is gestart en steeds meer mensen spelen het door naar een volgend persoon. En daar heeft het systeem geen antwoord op.

Het zal stil worden, mijn doel is bereikt en alles is terug te lezen mocht u mee willen doen aan deze omwenteling van de mensheid. Het gaat u goed, mijn volgende doel is elders. Ik heb u deze weg gewezen.

John H Baselmans-Oracle

 

Written 27-07-2018


 

 


 

 

Alle oude artikelen (ingezonden stukken en opinie) kunnen terug gevonden worden via de link:
http://www.place4free.com/Watamula/Watamula_Opinion/Watamula_OpinionIndex.htm

Wake up

of klik op wake-up logo

 

 


 

"Being human is helping each other"

 

Please enjoy this site, learn the way of never-ending health and for living a better life 
by finding your path in a World of Positive Energy.

 

A special thanks for all the people who support this site.

 

Facebook icon
Twitter icon
Linkendin icon
google icon

 



Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received, 
but if you get no response to your e-mail within 2 days please write/submit again.