Banner The New World

 

 

     HOME 
  



     Books Web


     Books Printed  


     Health 


     Presentations


     Soul Drawings


     Video lectures 
     English


     Video lezingen 
     Dutch


     Positive Blog


     Curriculum writer


     Contact




     Side Index









Web design 
John Baselmans
 

Spatie

 

 
You can change this website in over 66 languages

 

 


WORLD OF POSITIVE ENERGY

"THE NEW WORLD"

My diary

Article 1204

 

Aqualectra blokt betalende klanten

Aqualectra is met veel tamtam bezig om hun service te verbeteren en roept dat van alle daken! Dat schijnt ook kennelijk in te houden dat “lastige” klanten afgesloten worden van hun facebook pagina waar ik kon volgen welke storingen er waren en wat er gaande was rond de rekeningen drama.

Omdat ik deze maand weer geen rekeningen heb mogen ontvangen dacht ik eens te gaan kijken of er een bericht was over dit onderwerp. Helaas Aqualectra Utillities is voor mij als klant niet meer bereikbaar en ook mocht ik geen mail meer naar deze semi-overheidsinstantie sturen.

Nu is dit niet iets nieuws want het Openbaar Ministerie duldt ook geen mails van mij en heeft ook hun FB pagina op hold staan. Maar een bedrijf wat pretendeert klantvriendelijk te zijn is deze klantvriendelijkheid simpel het blokken van hun betalende klanten.

Ik heb nog de laatste conversatie na gelezen en nu blijkt dat Aqualectra kwaad is omdat ik hen er op gewezen heb dat ze wettelijk mensen NIET kunnen laten betalen totdat er een fatsoenlijke rekening in de brievenbussen zijn beland! Het is simpel een wet van dat je als leverancier een duidelijk overzicht en het bedrag moet overleggen voordat een klant moet betalen. Geen rekening, ook geen betalingen!

Directie Aqualectra is dat kennelijk in het verkeerde keelgat geschoten en nu ben ik als klant geblokt van elke informatie van een bedrijf wat pretendeert klantvriendelijk en hun service aan het verbeteren te zijn.

Hoe lang kan dit nog doorgaan en in een brief heb ik Aqualectra laten weten dat zij een betalende klant niet zomaar informatie achter kunnen houden over hetgeen ze behoren te leveren en dat met een overzichtelijke maandelijkse rekening in papier of PDF vorm.

Het zou Aqualectra sieren als ze eens werkelijk klantvriendelijk gaan worden en niet boos worden op personen die op hun illegaal handelen wijzen. Duidelijk is de gevoelige snaar aangeraakt.

John H Baselmans-Oracle

Dokterstuin 237

 

Written 26-04-2018


UPDATE

Aqualectra bedankt

Het is niet alleen signaleren van wat mis gaat maar er moeten ook complimenten zijn.
Na mijn stukje over zaken die misgegaan waren bij Aqualectra werd ik vrij snel benaderd door enkele medewerkers van het bedrijf. De 3 zaken werden allemaal netjes afgehandeld en zo kan ik weer zien op Facebook page wanneer er storingen en mededelingen zijn van Aqualectra. Mijn rekeningen zijn netjes binnen gekomen en een fout die was opgetreden in betalingen werd netjes afgehandeld.

Ik wil langs deze weg heer Jonis, mevrouw Sharo Bikker, mevrouw Maduro en heer Celestina bedanken voor hun inzet en ik moet gewoon toegeven, de service is al stukken beter.

Dank u allen.
John H Baselmans-Oracle
Dokterstuin 237


Written 03-05-2018


 

 


 

 

Alle oude artikelen (ingezonden stukken en opinie) kunnen terug gevonden worden via de link:
http://www.place4free.com/Watamula/Watamula_Opinion/Watamula_OpinionIndex.htm

Wake up

of klik op wake-up logo

 

 


 

"Being human is helping each other"

 

Please enjoy this site, learn the way of never-ending health and for living a better life 
by finding your path in a World of Positive Energy.

 

A special thanks for all the people who support this site.

 

Facebook icon
Twitter icon
Linkendin icon
google icon

 



Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received, 
but if you get no response to your e-mail within 2 days please write/submit again.