Banner The New World

 

 

     HOME 
  



     Books Web


     Books Printed  


     Health 


     Presentations


     Soul Drawings


     Video lectures 
     English


     Video lezingen 
     Dutch


     Positive Blog


     Curriculum writer


     Contact




     Side Index









Web design 
John Baselmans
 

Spatie

 

 
You can change this website in over 66 languages

 

 


WORLD OF POSITIVE ENERGY

"THE NEW WORLD"

My diary

Article 1165

 

Ziektes, ziekzijn

Man je wordt er werkelijk ziek van alle artikelen over ziektes, inentingen en mensen die bol staan van de kanker. Je kunt geen gesprek meer voeren of het gaat wel over een ongeneselijke ziekte of dat er een vreemde ziekte is opgestoken en de personen binnen enkele dagen verdwijnen van de aardbodem! En dan vindt men gek dat dit allemaal gebeurt en dat de wereld een rotte plaats is waar niet meer te leven valt. Wijzend naar iedereen en alles heeft de schuld van wat er met de ziekencultuur aan de hand is.

Verschillende boeken heb ik gewijd aan wat er gaande is en vele mensen probeer ik wakker te maken dat ziek zijn en ziektes hebben voor 95% aan jezelf ligt en zelf voor gekozen hebt! Ja, jij kiest, veelal in je onderbewustzijn voor kanker, ongeneselijke ziekte, autisme of voor een hartziekte! Jij bent diegene die jaren maar gevreten heeft wat op je pad komt en geleefd hebt als een chemisch fabriek waar alles wat troep is naar binnen gewerkt wordt om een pijntje hier of pijntje daar te vergeten. Praten we nog niet over die personen die zichzelf verminken met tatoeages of met correcties allemaal omdat men "mooi" wil zijn en wil lijken op die andere robot die die trend heeft gezet!

En dan gaat de tijd spelen, het lichaam is uitgevochten en het lichaam gaat zich weren en zet een definitieve rem op het leven van die persoon! Het is genoeg geweest en de chemische beerput is vol! "Mevrouw, meneer u heeft kanker of het hart heeft het begeven en of de werking van uw hersenen laat te wensen over" het bericht wat menig harten en werelden stil laat staan. "Helaas u heeft nog maar even te leven!" En dan paniek in de tent, men slaat om en iedereen gaat spiritueel doen en begint groenvoer te eten. Het redmiddel wat het leven dan nog moet verlengen.

Waarom hebben de Amish bijvoorbeeld weinig of geen last van Autisme, Verlammingen, Kanker of Hartfalen? Hetzelfde zien we bij monniken en stammen diep weggetrokken in oerwouden en hun leven beleven volgens de wetten van de natuur. Deze mensen komen op aarde en leven met de aarde, gebruiken de natuur en zaken die voor de "westerlingen" onaanvaardbaar of onmogelijk zijn. Hun levensstijl is veelal primitief en uit de tijd volgens onze standaarden. Zij zijn het wel die bezig zijn met de krachten van de natuur waar drugs op natuurlijke basis normaal zijn. Het kan ook zoals de Amish het leven beleven en dat onder zeer strikte regels, regelmaat, geen junkfood, geen chemische injecties, geen onnodige stress en hulpmiddelen! Men leeft een puur leven. De natuur en haar energie, de bron van het leven.

En ja hoor, daar is al weer een mail met een of andere ziekte weer aangewakkerd door een vrij leven onder de rook van chemie en kunst eten. De bewijzen zijn er ten overvloede, een dokter/arts/specialist is geen genezer maar een sociaal werker die iedereen een stempel geeft van wat hij heeft. 15 jaren heb ik geen gebruik gemaakt van deze sociale werkers en simpel omdat ik redelijk op tijd nog de stap heb kunnen maken naar een gezond leven en geen verafgoding van welke ziekte dan ook.

Ziektes, jij bent de bron! Het is jouw lichaam die alleen aan de noodrem trekt en laat weten, voelen of beleven dat je duidelijk niet aan de wetten van het leven houdt. Jij bent de bron, waarom bepaal jij dan ook niet hoe jij dit leven wilt volbrengen?

John H Baselmans-Oracle



 

Written 08-02-2018


 

 


 

 

Alle oude artikelen (ingezonden stukken en opinie) kunnen terug gevonden worden via de link:
http://www.place4free.com/Watamula/Watamula_Opinion/Watamula_OpinionIndex.htm

Wake up

of klik op wake-up logo

 

 


 

"Being human is helping each other"

 

Please enjoy this site, learn the way of never-ending health and for living a better life 
by finding your path in a World of Positive Energy.

 

A special thanks for all the people who support this site.

 

Facebook icon
Twitter icon
Linkendin icon
google icon

 



Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received, 
but if you get no response to your e-mail within 2 days please write/submit again.