Banner The New World

 

 

     HOME 
  



     Books Web


     Books Printed  


     Health 


     Presentations


     Soul Drawings


     Video lectures 
     English


     Video lezingen 
     Dutch


     Positive Blog


     Curriculum writer


     Contact




     Side Index









Web design 
John Baselmans
 

Spatie

 

 
You can change this website in over 66 languages

 

 


WORLD OF POSITIVE ENERGY

"THE NEW WORLD"

My diary

Article 1157

 

Computer generated, Matrix, Dimensions, it's all Energy

Steeds meer horen en lezen we over de diverse interpretaties van het leven. Steeds meer merken mensen dat er iets "meer" is dan simpel geboren worden, leven en dan weer sterven.

Toch zijn mensen bang om de waarheid rond en om het leven in te zien want stel dat alles "niet echt" is! Wat als we in een computer game zitten of dat alles met een knip kan veranderen of afgelopen zijn? In het boek dimensies ben ik al diep gedoken wat er rond, om en in ons leven gaande is. Diverse zaken heb ik aangehaald en laten zien dat het "anders" is dan dat we ons zelf voorhouden. Waarom kunnen de machtige der aarde machtig zijn en waarom zijn er vele die geen kracht hebben om nog adem te halen? Waarom leeft de een in overvloed en weer vele andere op de rand van de dood?

De kracht die de machtige personen beheersen komt niet alleen omdat ze het geld bezitten. Ook de superrijken zijn veelal met weinig begonnen maar hebben in vele hun ogen meer geluk gehad dan vele andere. Maar wat is het dat er personen zijn die leven en handelen via hun gevoelens of hoe ze, zoals ze zelf zeggen, uitvoeren zoals zij het willen? Succes is niet alleen dat men gaat voor een gedachte of een droom maar achter elk succes zit een energie waar maar weinigen over spreken. Achter elke succesvol verhaal zit er een deel waar die persoon praat over machten en de kracht dat hij het kan en zal uitvoeren. Voor 100% is hij of zij er van overtuigd dat deze het kan volbrengen en dat het hen gaat lukken. Datzelfde zien we bij bepaalde wereldleiders maar ook bij zakenlui die niets in de weg laten staan en zover gaan dat niets hen tegen kan houden laat staan daar vanaf te brengen. Hun weg is door henzelf bepaald en die weg gaan ze dan ook.

Nu zijn we beland in de tijd dat mensen zich af vragen hoe het leven in elkaar zit. Men praat over een Matrix en Computer Generated World maar men blijft denken in vakjes en men blijft verzuimen om het geheel te zien. Dat merk je als men het heeft over dimensies waar men van de een naar de ander kan gaan en waar sommige personen komen met ervaringen in een ander tijd en soms geheel ander leven in de tijd terug of de toekomst. Het blijven zien van zaken in hokjes is de menselijke beperking die blijkbaar via het leersysteem in elk mens gepland wordt om zo bepaalde zaken niet open te gooien of te zien.

Succesvolle mensen gooien veelal zaken voor een deel open, er zijn er waarvan men gelooft dat ze in de toekomst kunnen zien en weer andere de kennis hebben van soms honderden jaren verder. Wat er werkelijk gaande is is dat men een tipje van de kracht ziet wat het ware leven is.

Hou even voor ogen dat alles wat je ziet energie is, denk even aan het laatste deel van de film The Matrix waar er alleen nog maar licht te zien was en geen vaste materie. Hetzelfde licht waar vele oosterse wijzen het ook alsmaar over hebben en waar vele spirituele personen ook denken dat ze er mee werken. Maar concreet; hoe worden de berekeningen gedaan van de meest eenvoudige en de meest geavanceerde computer op de wereld? Alle virtuele spelletjes, informatie zijn zij niet afhankelijk van de 0 en de 1 wat voor positief/negatief staat of te wel een schakeling? Wat de experimenten met HAARP, CERN en de nieuwe superwapens waar alles draait rond en om gemanipuleerde energie!

Alles maar ook letterlijk alles is komend uit de energie en daar valt ook moeder natuur, de mensheid en het gehele Universum onder. En hier ligt de sleutel waar de ene persoon verder in deze energiewereld kan werken en de andere totaal afgesloten wordt door een macht die denkt de energieniale krachten voor zichzelf te kunnen houden.

Gaat men inzien wat het geheel is dan ziet men het leven, het licht wat alles omvattend is en dat is de energie die alles om en in ons maakt, laat zien en laat ervaren.

Het energieniale leven.

John H Baselmans-Oracle

 

Written 26-01-2018


 

 


 

 

Alle oude artikelen (ingezonden stukken en opinie) kunnen terug gevonden worden via de link:
http://www.place4free.com/Watamula/Watamula_Opinion/Watamula_OpinionIndex.htm

Wake up

of klik op wake-up logo

 

 


 

"Being human is helping each other"

 

Please enjoy this site, learn the way of never-ending health and for living a better life 
by finding your path in a World of Positive Energy.

 

A special thanks for all the people who support this site.

 

Facebook icon
Twitter icon
Linkendin icon
google icon

 



Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received, 
but if you get no response to your e-mail within 2 days please write/submit again.