Banner The New World

 

 

   HOME 
    Books Web


   Books Printed 


   Health 


   Presentations


   Soul Drawings


   Video lectures 
   English


   Video lezingen 
   Dutch


   Positive Blog


   Curriculum writer


   Contact
   Side Index

Web design 
John Baselmans
 

Spatie

 

 
You can change this website in over 66 languages

 


WORLD OF POSITIVE ENERGY

"THE NEW WORLD"

My diary

Article 1115

 

Moord op Willem Alexander

Vandaag is het een vreemde dag wat begon met nieuws vanuit de maatschappelijke wereld en een foto van een kersttoespraak van de koning Willem Alexander waar vreemde zaken gaande zijn rond zijn staatsfoto.

Alexander1

Ik zag de foto en er gebeurde wat vreemds want deze plaat gaf aan wat deze koning duidelijk naar buiten wil brengen bij de mensen in hun onderbewustzijn. Kerst is voor hem duidelijk een gepasseerd station en er waren wat opmerkelijke boodschappen die als tekenen gezet waren die normaal op een staatsfoto allemaal vermeden worden.
Laten we enkele punten uitlichten:
- De plaats waar deze koning staat is los van alles. Hij is met niets geconnecteerd, zijn eigen handen vasthoudend zoals een opgegeven persoon zich de laatste tijd van zijn leven kenbaar maakt.
- De twee schilderijen rechts van deze koning die de levenslijnen zijn van deze man en aangeven dat het gevaar duidelijker is (bovenste tekening) en het leven neerwaarts aan het gaan is voor hem (onderste tekening).
- De scheve lampenkap links boven wat een bewust storend object is en wat aangeeft dat alles geen waarde meer heeft.
- Ook komt duidelijk tot uiting dat er totaal geen symmetrie aanwezig is en alle objecten die om deze man heen bevinden los van hem staan. Het is een bij elkaar geraapt zooitje, alles tegen de kant gezet zonder enig verbondenheid met deze man.
- Het "lege" schilderij links van hem, wat de leegte duidelijk aangeeft van deze man, en de wereld waar hij al zich in bevindt!
- De foto van de drie kinderen, waar is de bron van deze kinderen, de moeder die bewust weggehouden is!
- De offerkelk wat een prominente plaats inneemt omdat deze de kelk is waaruit Alexander het bloed van een baby gedronken heeft om koning te mogen worden. Dat is een wereldwijd rituaal onder de koningen en koninginnen en hun onverbiddelijke club.
- Rechts door het raam zien we een wagen, wat aangeeft dat deze man vanuit het volk vermoord zal worden. Het eerste teken met de bus en een personenwagen en de zogenaamde aanslag was teken nr 1, deze wagen nr 2 en het laatste teken zal het oordeel zijn.
Buiten verdere tekenen, die ik even wil weglaten daar ze niet verder bijdragen aan de boodschap maar wel tekenen zijn van de groep die deze man laat vermoorden, wil ik doorgaan met wat me vandaag gebeurde.

Na zien van de foto en opmerkingen van mensen die wel aanvoelden dat er iets mis is maar niet weten wat ze werkelijk zien, ben ik gaan tekenen want ik had te veel gezien en moest me terugtrekken in mijn wereld.

Achter de tekentafel zittend en werkend aan mijn "ogen tekening" kwam er een vreemd moment wat aangaf waarom er een raar gevoel was rond die Willem Alexanders foto en in het verleden de tekening die ik van deze man gemaakt had.

Alexander2

Willem Alexander zal vermoord worden, zogenaamd door zijn eigen volk maar wel precies zoals de elite het willen en dus duidelijk voorzien! Willem Alexander zal, zoals het er nu naar uitziet, verdwijnen van het toneel en hij weet het en geeft deze boodschap duidelijk door. Het zal niet het einde zijn van de Oranje dynastie want na de moord zal er een hel ontstaan vanuit dit huis. De tirannie zal overmacht gaan nemen. De vraag is hoe sterk is de wil van zijn club? De mogelijkheid bestaat ook nog dat hij zal verdwijnen als koning maar zal mogen blijven leven ver van alles wat boven aarde is.

Hoeveel tekenen moet deze man geven want ook vorig jaar gaf deze man al veel aan wat ik dan ook uitvoerig beschreven heb. Helaas weinigen weten wat er werkelijk gaande is in die kringen.

De andere wereld.

John H Baselmans-Oracle

 

 

 

Video Misha Kat over dit stuk

Video Kat

Klik op image voor video


 

Written 27-12-2017


 

 


 

 

Alle oude artikelen (ingezonden stukken en opinie) kunnen terug gevonden worden via de link:
http://www.place4free.com/Watamula/Watamula_Opinion/Watamula_OpinionIndex.htm

Wake up

of klik op wake-up logo

 

 


 

"Being human is helping each other"

 

Please enjoy this site, learn the way of never-ending health and for living a better life 
by finding your path in a World of Positive Energy.

 

A special thanks for all the people who support this site.

 

Facebook icon
Twitter icon
Linkendin icon
google icon

 Due to the many visitors on this website, we are experiencing some delays in answering.
Your e-mail will be processed in the order it was received, 
but if you get no response to your e-mail within 2 days please write/submit again.